Terapi

Hvordan foregår terapien

Det kræver tillid at overgive sig til et fremmed menneske. Det er derfor vigtigt, at tilliden og trygheden er til stede, når man skal åbne sig over for en, man måske kun har hørt om, men ikke kender personligt.
Når en klient første gang kontakter mig, afholdes der en såkaldt afklaringssamtale. Her får vi afklaret, hvilke udfordringer du selv oplever du står overfor.

Min erfaring er, at denne indledende samtale ofte er meget lettende, fordi den giver et tydeligt billede af, hvad det egentligt drejer sig om. Når den indledende samtale er afsluttet, kan jeg således danne mig et overblik over situationen og finde frem til, hvad klienten præcis har behov for.

I min terapi vil du opleve, at jeg altid foretager en grundig vurdering af de problematikker/symptomer du gerne vil have hjælp til at ændre på og at behandlingsmetoden vil blive tilrettelagt individuelt.

For nogle er det ikke decideret terapi, der er brug for, men coaching eller vejledning. Her hjælper jeg klienten med at få afklaret og fastsat nogle mål, for derefter at ligge en strategi til at opnå disse. Alt afhængig af klientens problemstilling startes der et samtaleforløb, hvor jeg udstyrer personen med forskellige værktøjer til at tackle de foreliggende problemer.

Jeg tilbyder individuel terapi og parterapi alt efter behov.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende mig en mail på: hskierkegaard@gmail.com eller ring på tlf. 51889852

Hvor lang tid varer et terapiforløb?

Behovet for at gå til psykolog kan variere fra menneske til menneske. 
Dette betyder, at timeforbrug er meget varierende.

Nogle mennesker har brug for en enkelt time eller to, hvor andre har behov for et længerevarende forløb. Timeforbrug og længde på terapien, er noget vi drøfter løbende, så vores forventninger er afstemt.

Efter endt forløb er der hos mig ligeledes mulighed for kontakt pr. mail. Således at der løbende kan gives råd og vejledning i forbindelse med mindre problemstillinger, der evt. måtte komme op.